Naučte sa uvariť najlepšie klasické české jedlá so šéfkuchárom Radkom Pálkou.
Česká kuchyňa nie je jednoduchá a rozhodne nie je rýchla. Preto, ak si chcete pochutnať na dobrej slovenskej kuchyni bez chemických náhradiek a dochucovadiel, pripravte si niekoľko hodín svojho času. Ale nebojte sa, oplatí sa vám to. Až sa podľa šéfkuchára Radka Pálky naučíte španielske vtáčiky, sviečkovú, alebo guláš ak tomu vynikajúce domáce knedle, získate uznanie a obdiv nielen od svojich partnerov, ale predovšetkým od svojich známych a kamarátov.
Lektor vybral najznámejšie a najobľúbenejšie recepty z českej kuchyne, ktoré pre vás natočil a zároveň aj napísal. Vždy pod videom nájdete recept, ktorý si môžete stiahnuť a vytlačiť.
Šéfkuchár Radek Pálka hovorí:
„Ak dáte mojim receptom čas, lásku a pohodu, budete v budúcnosti variť lepšie, než hociktorý šéfkuchár."
A teraz už nezostáva nič iné, len popriať DOBRÚ CHUŤ!
Zaujal vás kurz? Nezabudnite si pozrieť aj ďalšie kurzy varenia.
Zemiakovačka patrí k najobľúbenejším polievkam.
Kapustnicu uvaríte za pár minút a pochutnáte si.
Krkonošské kyslo môžete uvariť aj bez kvásku. Stačí použiť chlieb.
Sviečková na smotane je úplná klasika a veľká dobrota.
Pečená kačica sa hodí napríklad na nedeľný obed.
Paradajková omáčka je veľmi obľúbená u detí.
Guláš môžete uvariť takmer z každého mäsa, ale ten z gleje je najlepší.
Kapustové fašírky sú neprávom zabudnuté. A môžete ich uvariť aj bez mäsa.
Doma uvarené kura na paprike je pochúťka.
Príprava španielskych vtáčikov zaberie dosť času, ale stojí to za to.
Moravského vrabca môžete pokojne variť aj v Čechách.
Žemľové knedle sú jednoduché, ale vyžadujú čas.
Zemiakové knedle niekedy vedia kuchára potrápiť. Dôležitá je kvalita zemiakov.
Chlpaté knedle varí málo kuchárov, ale je to veľká dobrota.
Skvelá dusená ryža nemusí byť z ryžovaru.
Pekne naservírované jedlo je polovica úspechu.
Tu môžete komunikovať s lektorom a ostatnými účastníkmi kurzu.
Prejsť na diskusné fórumPerfektní kurz od profesionálního kuchaře s dobrými vychytávkami. Určitě užitečný pro každého, kdo se chce něčemu v této oblasti přiučit. Doporučuji všem.
Dobrý den, Jano!
Děkujeme za vaše nadšené hodnocení kurzu "Nejlepší…
Zobraziť celý komentár
Ráda jsem zhlédla a zároveň vyzkoušela recepty přímo od profesionála. Ačkoliv si myslíme, že přípravu české kuchyně známe, je zde pořád něco, čemu se přiučit.
Dobrý den, Ivano,
děkujeme za Vašich pět hvězdiček! 😊 Máte naprostou…
Zobraziť celý komentár
Dobrý den. Kurz je perfektní i pro dlouholeté kuchařky. Pan šéfkuchař vše vysvětluje srozumitelně. Myslím, že moje jídla rodině chutnala, ale kurz obsahuje různé vychytávky a jídlo je ještě lepší. Děkuji
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení! 😊 Moc nás těší,…
Zobraziť celý komentár
Skvělý kurz o vaření, myslím, že i dobří kuchaři a kuchařky se něčemu novému přiučí. Lektor je výborný, umí člověka nadchnout k chuti si hned něco uvařit.
Dobrý den, Jitko!
Děkujeme vám za vaše hodnocení. 😊 Jsme rádi, že…
Zobraziť celý komentár
Umím vařit, aspoň si to myslím, přesto mě kurz zaujal, protože vždy se dá něčemu novému přiučit. Doporučila bych mladým lidem, kteří moc nevaří a tady se mohou něco naučit.
Dobrý den, Hano!
Děkujeme vám za váš komentář. Jsme rádi, že vás…
Zobraziť celý komentár
Vstup do kurzu je vždy zadarmo a nikdy nezaväzuje k nákupu.
Každý kurz obsahuje niekoľko lekcií zadarmo. Uistíte sa, že vám vyhovuje osobnosť lektora a štýl výučby, a až potom sa rozhodnete, či pokračovať aj do platenej časti
Naše kurzy môžete prehrávať na PC, mobile i tablete. Vzdelávajte sa cestou do práce alebo využite voľný čas na dovolenke.
Pri zakúpenom kurze máte v prípade nespokojnosti 100% záruku vrátenia peňazí.
Hodnotenie kurzu
Pre pridanie hodnotenia je nutné prihlásiť sa.