Naučte sa suchým pastelom vykúzliť úžasné obrázky zvierat v treťom pokračovaní veľmi obľúbeného kurzu.
V kurze Kreslenie pravou hemisférou 3 – kreslenie zvierat pastelom sa naučíte, ako nakresliť psa, kone alebo kráľa zvierat. Ale nielen to. Vďaka kurzu pochopíte princípy kresby pastelom, ako presne pracovať s farbami alebo aké používať pomôcky a papiere. Čo je ale hlavné - budete schopní si namaľovať svoje milované zviera alebo domáceho maznáčika a zachovať si spomienky naň navždy.
Lektorka Petra Cibulková vás, podobne ako v predchádzajúcich dvoch kurzoch kreslenia pravou hemisférou, prevedie krok po kroku všetkými dôležitými stupňami kreslenia pastelom. Od prípravy na kreslenie, cez informácie o používaní pastelových farieb a ich farebných kombinácií, až po informácie, ako správne zväčšovať a zmenšovať vzorový obrázok pre vašu budúcu kresbu. Zobraziť celý popis kurzu
Či už máte za sebou jeden z kurzov kreslenia pravou hemisférou ( 1. kurz , 2. kurz ) alebo nie, tento kurz vás naučí špecifiká kreslenia zvierat a kreslenie pastelom. Vďaka nemu si konečne nakreslíte svojho zvieracieho miláčika ľahko tak, že sa nebudete hanbiť si ho zavesiť pri sebe v izbe alebo obývačke. Možno si trúfnete aj na kresbu obľúbených zvierat pre svojich priateľov a budete u nich bodovať s originálnymi darčekmi priamo na mieru.
Pri videokurze navyše oceníte možnosť si každý krok prehrať opakovane, vypočuť si znova inštrukcie alebo prerušiť kresbu a vrátiť sa k nej neskôr. A to sa vám pri živých kurzoch nikdy nepodarí. Navyše si obľúbite presné a láskavé vedenie lektorky. Vďaka nej zistíte, že viete skvele kresliť, aj keď vám učitelia na základnej škole možno tvrdili opak.
V prvej lekcii sa budeme venovať farbám, ako ich možno miešať a ako ich možno vnímať.
V tejto lekcii si predstavíme pomôcky, ktoré budeme pri kreslení a maľovaní potrebovať.
V tejto lekcii sa naučíme princípy zväčšovania a zmenšovania pri prenášaní vzorového obrázku na papier.
Na čo sa môžete tešiť v prémiovej časti kurzu?
V prvej prémiovej časti kurzu si nakreslíme psíka.
Teraz si nakreslíme hlavu krásneho koňa.
Teraz si nakreslíme kráľa zvierat – leva.
Tu môžete komunikovať s lektorom a ostatnými účastníkmi kurzu.
Prejsť na diskusné fórum
Dobré dopoledne, tento kurz bych doporučila všem, co se snaží naučit kreslit pastelem. Paní všechno hezky vysvětluje a názorně ukazuje v praxi od úplného začátku.
Dobré dopoledne, Janino!
To je báječné, že se vám kurz "Kreslení…
Zobraziť celý komentár
Moc děkuji za tento kurz nikdy jsem namalovala pastelem ale musíme říct že se mi to moc líbí Petra Cibulková je opravdu příjemná a vše moc hezky vysvětlí a za to moc děkuji
Zdravíme vás, Jiřino!
Jsme nadšení, že jste se s námi podělila o…
Zobraziť celý komentár
Suchým pastelem jsem začala kreslit teprve nedávno, proto jsem si ráda koupila tento kurz, abych se naučila více. A pastel mě doslova nadchl, tak, že jsem si koupila velkou kazetu 99 ks pastelů, pastelky už mám z dřívějška a doma už tvořím. Moc děkuji za přínosný kurz. Budu ráda i za další s tématem krajiny.
Zdravíme vás, Martino!
Děkujeme za vaše nadšené hodnocení a pět…
Zobraziť celý komentár
Úžasný kurz. I když jsem neměla téměř žádnou zkušenost s kresbou pastelem, podařilo se výtvarně ztvárnit i tak složité zvířecí portréty. Lektorka srozumitelně vysvětluje vše od pomůcek po postupy.
Dobrý den, Ivano,
děkujeme Vám za krásné hodnocení a pět hvězdiček!…
Zobraziť celý komentár
Ďakujem za výborný kurz. Nadchli ste ma vyskúšať pastel. Vďaka vášmu výkladu som uverila tomu že aj ja dokážem nakresliť nejaké zvieratká. Pripájam koníka z vašeho kurzu. Všetky vaše kurzy mi veľmi veľa dávajú. Vďaka vám mám radosť z kreslenia. Ďakujem.
Děkujeme vám, Karolíno, za vašich 5 hvězdiček a za vaši nádhernou…
Zobraziť celý komentár
Vstup do kurzu je vždy zadarmo a nikdy nezaväzuje k nákupu.
Každý kurz obsahuje niekoľko lekcií zadarmo. Uistíte sa, že vám vyhovuje osobnosť lektora a štýl výučby, a až potom sa rozhodnete, či pokračovať aj do platenej časti
Naše kurzy môžete prehrávať na PC, mobile i tablete. Vzdelávajte sa cestou do práce alebo využite voľný čas na dovolenke.
Pri zakúpenom kurze máte v prípade nespokojnosti 100% záruku vrátenia peňazí.
Hodnotenie kurzu
Pre pridanie hodnotenia je nutné prihlásiť sa.